Partners

Ypsilon Tiel is 29 september 2016 officieel van start gegaan met de eerste bijeenkomst.

Er zijn verschillende organisaties die belangrijk zijn voor familie van mensen met een psychose gevoeligheid. Vanuit Ypsilon Tiel leggen we ook contact met deze partijen.

Regionaal:

Restaurant De Vergulde Graaf

Sociaal Restaurant de Vergulde Graaf is een restaurant voor iedereen

Restaurant De Vergulde graaf bevindt zich op ongeveer 1 km van het centrum van Tiel. Het restaurant bevindt zich in een het woon-/zorg complex de Vier Gravinnen, waarin verschillende woonvormen en voorzieningen zijn gesitueerd. We beschikken niet alleen over een sfeervol restaurant, maar ook over een gezellige ruimte, waar feesten, jubilea en vergadering in gehouden kunnen worden.

Mozaiek Een betrokken organisatie voor jong en oud in de regio Rivierenland. Krachtig in het verbinden, met ondersteuning op maat, vanuit een persoonlijke benadering.
Actief in Tiel Vrijwilligers maken het leven van veel mensen een stuk aangenamer.
Secunda Tiel Secunda maakt mensen bijzonder.
 gemente-tiel De gemeente Tiel bestaat uit de plaatsen Tiel, Wadenoijen en gedeeltelijk uit Kapel Avezaath, Kerk Avezaath en Zennewijnen. Per 1 oktober 2016 heeft de gemeente Tiel 41.417 inwoners.
 

Het Inloophuis Tiel is een open ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan wat gezelligheid, informatie, of een goed gesprek. Er zijn diverse activiteiten en twee keer per week koken vrijwilligers er een goede maaltijd voor weinig geld. Elke dag open van 12.00 tot 15.00 uur!

De Kentering is een onafhankelijke organisatie in Nijmegen voor en door mensen in de psychiatrie of aanverwante zorg. Wij geven informatie over dagbesteding, werk en meer. Ook bieden we training, ondersteuning en doen we aan belangenbehartiging. Verder zijn er lotgenotengroepen en verschillende activiteiten in ons pand.
CulemborgHerstelt is een ontmoetingsplek om ervaringen te delen over psychische kwetsbaarheid en herstel. Want herstellen doe je zelf, maar ’t hoeft niet alleen. Culemborg Herstelt is onderdeel van de Stichting Rivierenland Herstelt en wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de Gemeente Culemborg, Oranje Fonds en Provincie Gelderland.
   

Nationaal:

 labyrinth-in-perpectief Je staat er niet alleen voor! Wij zetten ons in voor familie en vrienden van mensen met psychische of psychiatrische problemen. Met name voor hen die, doordat ze overbelast raken, zelf ook hulpvrager worden of dreigen te worden. We gebruiken onze ervaringsdeskundigheid om hen op weg te helpen.
 familieperspectief Familie ervaringsdeskundige Joke van der Meulen biedt perspectief  aan familie door het perspectief van familie onder de aandacht te brengen bij GGz, Forensische zorg, verslavingszorg, sociaal domein etc.
 chapeau-woonkringen

BESCHERMD WONEN: LEVEN EN WONEN IN VRIJHEID EN ZELFSTANDIGHEID…

daar gaat het om bij de Chapeau woonkringen.

   

Bovenstaande lijst wordt dan ook voortdurend uitgebreid.

Print Friendly, PDF & Email